Salarisadministratie

Bij SalarySupport focussen we ons op salarisadministratie. Met ons team ontzorgen we allerlei verschillende bedrijven, klein, groot of internationaal georiënteerd, de salarisadministratie in de brede zin. Dit doen we door mee te denken, en ons als samenwerkingspartner flexibel op te stellen. Zo helpen we u bij het opzetten, voeren en monitoren van een goede administratie, en verzorgen we naar wens ook andere onderdelen uit het proces. Zodat u zich kunt focussen op uw toegevoegde waarde.

“Totale ontzorging”

De visie van SalarySupport

Het laten voeren van een goede salarisadministratie is essentieel voor het groeien van uw bedrijf. Het aanmelden en verwerken van nieuwe medewerkers is immers iets waar groeiende bedrijven veel mee te maken krijgen.

SalarySupport focust zich op (internationale) bedrijven, met als doel om kwalitatieve dienstverlening te bieden, die past bij de specifieke behoeften.

De focus van SalarySupport, maakt het mogelijk dat wij onze klanten flexibel kunnen ondersteunen en in alle behoeften kunnen voorzien binnen deze scope. Onze specialisten zijn in staat om op het gebied van salarisadministratie, personeelsadministratie en andere complexere vraagstukken, te adviseren, te ondersteunen en te ontzorgen.

Dankzij deze manier van samenwerking, lukt het ons om onze klanten te ontzorgen, en samen voor een structuur waarin focus op eigen toegevoegde waarde centraal staat, en de resultaten altijd inzichtelijk zijn.

Inzichtelijk ontzorgd

Naast totale ontzorging in uw administratie is natuurlijk ook vertrouwen een belangrijke factor in onze samenwerking. Dankzij ons in-house team van specialisten, kunnen we actief met u mee blijven denken, waardoor we kunnen waarborgen dat uw administratie de inzichten geeft die nodig zijn om uw bedrijf verder te laten groeien.

Ervaring

Vakbekwaam

Doen waar we goed in zijn staat voor SalarySupport centraal. Daar staan we volledig achter. Uw salarisadministratie uitbesteden is immers iets wat u doet om het in betrouwbare handen te leggen, zodat u weet dat de kwaliteit gewaarborgd is, en uw administratie voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

25+

Jaar ervaring

150+

Tevreden klanten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U ontvang uw vrijblijvende offerte binnen 48 uur.