Salarisadministratie uitbesteden

Geen zorgen meer over de salarisadministratie? Bij een correcte salarisadministratie komt veel kijken. Zeker voor grote (internationale) bedrijven. Juist met alle wet- en regelgeving. SalarySupport ondersteunt hierin, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Dit richten we volledig naar wens in, op basis van uw behoefte. Op deze pagina leest u enkele van de mogelijkheden.

De voordelen op een rijtje

 • Focus op uw eigen toegevoegde waarde
 • Voldoe aan alle wet- en regelgeving
 • Maak eventueel gebruik van de betaalservice

Marco van Cleef

Eigenaar SalarySupport


  Inzicht in uw data

  Transparantie en inzicht in data vinden we bij SalarySupport erg belangrijk. U krijgt dan ook altijd toegang tot een beveiligd portal, waarin u alle informatie kunt indienen en kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan loonstroken, jaaropgaven en andere aan loon gerelateerde documenten. Zo heeft u behalve de professionele ontzorging van SalarySupport, ook zelf de data om mee te sturen beschikbaar.

  Salarisadministratie betaalservice

  Wilt u nog meer ontzorgd worden in uw salarisadministratie, dan kunt u gebruik maken van de extra betaalservice. Wij verzamelen dan vooraf alles op één factuur. Wanneer u deze voldoet, regelen wij de rest, zodat u zich helemaal kunt richten op uw eigen activiteiten. Bij de betaalservice houden we rekening met de volgende onderdelen:

  • Het betalen van alle nettolonen aan de werknemers
  • Het verzorgen van de betaling voor de aangifte loonheffingen
  • De verrichte werkzaamheden, die zijn vastgelegd in de offerte

  Even sparren?

  Overweegt u om uw salarisadministratie uit te besteden aan een professionele partij? Dan is het aanvragen van een offerte een logische stap. Wilt u liever contact met een van onze experts? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

  Marco van Cleef

  Eigenaar SalarySupport

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   U ontvang uw vrijblijvende offerte binnen 48 uur.