Flexibele hulp en ondersteuning

De vragen die u tegenkomt op het gebied van personeel- en salarisadministratie kunnen erg uiteen lopen, en zijn in grote mate afhankelijk van de specifieke onderdelen van uw bedrijf. Vragen op het gebied van personeel- en salarisadministratie ingericht zijn soms afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten. SalarySupport ondersteunt (internationale) organisaties bij dergelijke vraagstukken, met 25+ jaar ervaring binnen die specifieke scope.

De voordelen van SalarySupport:

 • Altijd op de hoogte van de relevante informatie
 • Volledige ontzorging en ondersteuning
 • Wij weten de weg in de complexe materie
 • Op de hoogte van (internationale) wet- en regelgeving

Marco van Cleef

Eigenaar SalarySupport


  Onze werkwijze

  Transparantie en flexibiliteit vinden we belangrijk. We zijn een nuchtere en vakbekwame samenwerkingspartner, en specialist in salaris- en personeelsadministratie. Wij zijn graag bereid om vrijblijvend mee te denken over uw vraagstuk, om samen tot een passende oplossing kunt komen. Zo weet u snel waar u aan toe bent, na een vrijblijvende kennismaking.

  Even sparren?

  Overweegt u om uw salarisadministratie uit te besteden aan een professionele partij? Dan is het aanvragen van een offerte een logische stap. Wilt u liever contact met een van onze experts? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

  Marco van Cleef

  Eigenaar SalarySupport

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   U ontvang uw vrijblijvende offerte binnen 48 uur.