Personeelsadministratie

We leggen een goede basis voor een personeelsadministratie, en ontzorgen dat deze voldoet aan de wet- en regelgeving. SalarySupport ondersteunt (internationale) bedrijven bij het bedenken, implementeren of voeren van een goed administratiebeleid op het gebied van personeel. Onze experts weten de weg in het juridische en fiscale landschap, en staan je bij met raad en daad.

De voordelen van SalarySupport:

 • Altijd op de hoogte van de relevante informatie
 • Volledige ontzorging en ondersteuning
 • Wij weten de weg in de complexe materie
 • Op de hoogte van (internationale) wet- en regelgeving

Marco van Cleef

Eigenaar SalarySupport


  Altijd up to date

  De complexiteit van het arbeidsrecht, samen met de vele wijzigingen van de afgelopen jaren, zeker op internationaal gebied, maken de materie steeds complexer. De regelgeving is zo specialistisch geworden, en SalarySupport is daar volledig op toegelegd.

  Door de personeelsadministratie uit te besteden, blijven de overeenkomsten actueel en worden de juiste regels toegepast en ben je altijd up-to-date, omdat we je op de hoogte houden van de zaken die voor uw bedrijf relevant zijn.

  Even sparren?

  Overweegt u om uw salarisadministratie uit te besteden aan een professionele partij? Dan is het aanvragen van een offerte een logische stap. Wilt u liever contact met een van onze experts? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

  Marco van Cleef

  Eigenaar SalarySupport

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   U ontvang uw vrijblijvende offerte binnen 48 uur.